Annons:
Etikettvård-hälsa-och-genetik
Läst 2674 ggr
[_annaH]
8/27/13, 5:59 PM

Vom Og Hundemat

Vom og hundemat är ett färskfoder för våra hundar. Här kan du läsa lite om vad de innehåller och varför just den maten är bra.

Färskfodret är rikt på fettsyror inkl. essentiella omega-3(lax) och omega-6 (kyckling) fettsyror. Ger man då en blandning utan omega-3 så kan det vara bra att tillsätta det i fodret.
När man tillsätter omega-3 så får hunden vad den behöver av de viktiga DHA och EPA fettsyrorna. Ger man foder med lax i så behövs inget extra omega-3.
Att ge 5ml per 20kg hund /dag är tillräckligt. 

Mineraler och Vitaminer:
Finns i samtliga foder och täcker hundens dagliga behov under hela livet. Kött, speciellt levern och ben är rik på de flesta mineraler som kroppen inte kan producera.
Det är dessutom viktigt att korrekta nivåer av kalcium och fosfor, därför analyseras och balanseras detta i Vom og Hundemat.

Hur mycket mat ska hunden ha?
Eftersom alla hundar är olika så är det svårt att säga hur mycket varje hund ska ha. 
Man rekomenderar att ge 2% av hundens vikt per dag. Det bästa är att experimentera lite om hur mycket din hund ska ha, vilken ålder har hunden ? Aktivitetsnivå? 

Varför ska du välja detta foder? Här har du liten sammanfattning.

Fodret har hög upptaglighet av näringsämnen, vitaminer och mineraler.  Har hög smaklighet. Innehåller inga konserveringsmedel. Innehåller inget spannmål eller annan utfyllnad. Innehåller inga färgämnen eller smakämnen.

logo2
Bild lånad av: Vomoghundemat

Källa : Vomoghundemat

Annons:
Upp till toppen
Annons: